maanantai 1. toukokuuta 2017

Rento meininki

Rento meininki
Vihdoinkin sää suosi. Vappuna aurinko paistoi ja lounaistuulta oli muutama metri sekunnissa. Lähdimme sen enempää suunnittelematta viiden hengen porukalla pienelle vappumelonnalle. Neljä tuntia myöhemmin kolme meistä palasi. Kaksi muuta tulivat takaisin omia reittejään.

Pidimme kahvitauon Maijansalmessa ja mietimme, minne menisimme seuraavaksi. Päätimme käväistä syömässä eväät Niinilahdessa. Äyspäällä oli mukava aallokko ja ulappa kimmelsi kutsuvana. Ensimmäinen meloja kääntyi Kivenkorvansalmesta takaisin.

Kahvitauko
Vedimme kajakit kaupungin leirikeskuksen rantaan ja nautimme eväät terassilla. Suunnittelimme viikonloppukurssin järjestämistä joskus näissä merellisissä maisemissa. Paikkaa varatessa pitäisi vain tietää etukäteen, koska on otollinen keli. Pian istuimme taas kajakeissa. Nyt toinen meloja karkasi omille teilleen Mussaloa kiertämään. Mieleni teki mukaan, mutta viidellä kilometrillä pidentyvä kotimatka hillitsi menohaluja. Pysyi siis pääjoukon mukana.

Niinilahdessa
Paluumatkalla aallokko tuli takaa ja pohjanmuodostuksen takia se tarjosi muutaman mukavan surffin. Muutenkin kajakki kulki herkästi ja myötätuuleen oli leppoisa meloa. Perille päästyämme jäimme vielä hetkeksi aurinkoiselle vajan seinustalle keväisestä lämmöstä nauttimaan. Kotona illalla kasvoja kuumotti, alkaa olla aika siirtyä käyttämään aurinkorasvaa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti